Finnair lisäpalvelut

Lisäpalvelut | Finnair Suomi

Jos olet jo maksanut lentolippusi Finnairin lentolahjakortilla, voit ostaa istuinpaikan, lisämatkatavaran ja muita lisäpalveluita Varaukseni-palvelun kautta …

Lisäpalvelut | Finnair Suomi

Toivomme, että löydät näiltä sivuilta hyödyllisiä vinkkejä ja tietoja valmistautuaksesi matkaasi. Matkustaminen sairaana. Jos matkustat ennalta tiedossa olevan …

Valitse istuinpaikkasi ennakkoon | Finnair Suomi

Finnairin asiakaspalvelu Suomessa · Lentolippujen ja lisäpalveluiden ostaminen ja muuttaminen, tiedustelut liittyen aikatauluihin, hintoihin ja palveluihimme:.

Tutustu Finnairin istuinvaihtoehtoihin ja osta istuinpaikkasi etukäteen. Lue lisää mitä etuja eri istuinpaikat tarjoavat ja missä erityistilanteissa voit valita paikkasi maksutta.

Kuinka voin maksaa lisämatkatavaran tai istuinpaikan? – Finnair

… Tietosuojaseloste · Finnairin evästekäytänteet · Muuta evästeasetuksia · Kuljetusehdot ja ilmoitukset · Lisäpalvelut · Maksutavat · Anna palautetta.

Avustus- ja erityispalvelut | Finnair Suomi

Finnairin mobiilisovelluksessa voit: Ostaa lisäpalveluja matkallesi; Tehdä lähtöselvityksen kätevästi; Tarkastella matkasi tietoja; Käyttää Finnair Plus – …

Kerrothan meille etukäteen, jos sinulla on jokin vamma tai sairaus tai jos tarvitset avustusta, jotta voimme tukea sinua lentomatkasi järjestämisessä.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot | Finnair Suomi

Finnair Corporate Programme … Miten voin tehdä siihen muutoksia tai lisätä lisäpalveluita, … Voiko Finnair Plus -pisteitä kerätä yritystilillemme?

Ota yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun chatissa, sosiaalisessa mediassa tai puhelimitse +358 300 871 160 (1,70 euroa/vastattu puhelu + pvm).

Voinko maksaa ylimääräisen laukkuni tai … – Finnair

Lisämatkatavaramaksut 30.6.2022 asti · Asiakastuki · Lisäpalvelut · Muut sivustot · Seuraa meitä.

Varaukseni | Finnair Suomi

Hallinnoi lentovarauksiasi Varaukseni-palvelussa, tee lähtöselvitys netissä ja räätälöi matkasi juuri sinulle sopivaksi.

Minulla on jo varaus. Miten voin tehdä siihen muutoksia tai …

Lisämatkatavaramaksut | Finnair Suomi

Keywords: finnair lisäpalvelut