Google kääntäjä mac

Google Kääntäjä App Storessa – Apple

Käännä enintään 133 kielen välillä. Ominaisuuksien tuki vaihtelee kielen mukaan: • Teksti: Käännä kielestä toiseen kirjoittamalla.

Verkkosivun kääntäminen Macin Safarissa – Apple Support

Verkkosivun kääntäminen Macin Safarissa – Apple-tuki (FI)

Mene Macin Safari-apilla verkkosivulle, jonka haluat kääntää. Jos verkkosivu voidaan kääntää, älykkäässä hakukentässä näkyy käännöspainike .

Macin Safarilla voit kääntää verkkosivun yhdellä klikkauksella.

Safari ja Google kääntäjä – Hopeinen Omena

11.1.2021 — En kyllä nyt saa tätä suomennosta googlehaulle toimimaan, en ole muuttanut mitään asetuksia koneellani, mutta googlekääntäjä ei toimi internethaulla.

Google Kääntäjän lataaminen ja käyttö – iPhone ja iPad

Google Kääntäjän lataaminen ja käyttö – iPhone ja iPad – Google Translate Ohjeet

Google Kääntäjän lataaminen ja käyttö. Voit kääntää käsin tai koneella kirjoitettua tekstiä, kuvia ja puhetta yli 100 kielestä Google Kääntäjä ‑sovelluksella.

Voit kääntää käsin tai koneella kirjoitettua tekstiä, kuvia ja puhetta yli 100 kielestä Google Kääntäjä ‑sovelluksella. Voit myös käyttää Google Kääntäjää verkossa.

Puheen kääntäminen – Tietokone – Google Translate Ohjeet

Jos laitteessa on mikrofoni, voit kääntää puhuttuja sanoja ja lauseita. Joillain kielillä voit kuunnella ääneen luetun käännöksen.

Jos laitteessa on mikrofoni, voit kääntää puhuttuja sanoja ja lauseita. Joillain kielillä voit kuunnella ääneen luetun käännöksen.Tärkeää: Näytönlukuohjelman kanssa kannattaa käyttä

Google -kääntäjä vs. Apple -kääntäjä: Mikä on paras?

Google -kääntäjä vs. Apple -kääntäjä: Mikä on paras? – Moyens I/O

12.10.2021 — Kuitenkin sen jälkeen kun Apple on lanseerannut Apple Translate -sovelluksensa iOS 14: llä, voiko kilpaileva jättiläinen antaa Google …

Käännössovellus MacOS:lle – Käännösohjelmisto MacBookille

Käännössovellus MacOS:lle – Käännösohjelmisto MacBookille – Lingvanex

Lingvanex Kääntäjä MacBooK on helppo kääntää suuria asiakirjoja, web-sisältöä, kirjeitä, … “Tämä käännössovellus laittaa Google kääntäjä häpeään.” …

Lingvanex Kääntäjä MacBooK on helppo kääntää suuria asiakirjoja, web-sisältöä, kirjeitä, chat ja sähköpostit välillä 100+ kielet.

Applen Safari-verkkoselaimen käännöstoiminto tuli laajemmin …

Applen Safari-verkkoselaimen käännöstoiminto tuli laajemmin saataville – nyt myös Suomessa | Mobiili.fi

6.11.2020 — Safarin kääntäjä toimii nyt myös Suomessa. … iOS/iPadOS 14.1:llä ja iOS/iPadOS 14.2:lla sekä macOS:n tuoreimmilla ohjelmistoversioilla.

Download Google-kääntäjä APK-tietokoneella | PC

Nyt Voit Ladata Ja Asentaa Google-kääntäjä APK-tietokoneella – PC: Windows XP/7/8/10 Mac OS.

Google Translate -työkalu, joka auttaa sinua eri kielissä!

9.12.2021 — Google Translator pystyy suoriutumaan. Mitä näet täällä! Mikä on Google Translate? Google-kääntäjän käyttöympäristöt; Google Kääntäjä – …

Sinun täytyy puhua jonkun kanssa, joka puhuu vierasta kieltä, litteroida keskustelu jne. Google-kääntäjä voi auttaa sinua.

Keywords: google kääntäjä mac