Hotelli ax

Hotel AX | Taidehotelli Helsinki

Hotel AX Helsingissä on uudenlainen taiteen leikkikenttä ja paikka inspiraatiolle. Pohjoismaiden ensimmäinen taidehotelli avaa ovet taiteeseen.

Hotel AX, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel AX. Huvielämän keskuksessa sijaitseva Hotel AX on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Helsinki. Voit rentoutua drinkin äärellä …

Helsingissä sijaitsevassa 4 tähden Hotel AX:ssa on ravintola ja baari.

Hotel AX | Helsinki – Facebook

5.6.2022 — Tällainen on Helsingin uusi taidehotelli. Taidehotellin vessassa kerrotaan huonoja vitsejä. Videolla Stefan Lindfors kertoo Ax-hotellin …

Hotel AX – Helsinki | Hotels.com

Hotel AX on yhteistyössä Suomen nimekkäimpien nykytaiteilijoiden kanssa toteutettu ainutlaatuinen, persoonallinen ja uniikki taidehotelli, joka yhdistää …

Näytä majoituspaikan Hotel AX tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Länsisatama sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. Kaikkiin huoneisiin kuuluu digitaalikanavat ja hierova suihku. 

Millainen on taidehotelli AX? – Iltalehti

Iltalehti

10.11.2021 — Helsingin Jätkäsaareen rakentuvan Pohjoismaiden ensimmäisen taidehotellin nimeksi tulee Hotel AX, joka muodostuu sanoista Art Experience.

Hotellit | Uniikit lomakohteet Suomessa | Primehotels

Uniikit ja ainutlaatuiset hotellimme Suomessa kutsuvat luokseen viihtymään niin vapaa-ajan matkoilla kuin kokous- ja liikemajoituksessa.

Jätkäsaaren uniikin taidehotellin nimeksi Hotel AX

Jätkäsaaren uniikin taidehotellin nimeksi Hotel AX – Aukeaa toukokuussa 2022 – Primehotels

Hotel AX, (Helsinki, Suomi) – Trivago

Hotelli Hotel AX, Helsinki, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotel AX kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 53 valokuvaa ja 14 arvostelua. Hotelli? trivago!

Keywords: hotelli ax, hotelli ax jätkäsaari, hotelli x helsinki