Hotelli city inn tampere

Hotel Citi Inn: Etusivu

Etusivu – Hotel Citi Inn

Hotel Citi Inn tarjoaa näkymät Tampereen vilkkaaseen kaupunkiin, jota ympäröivät yökerhot, kaupat, kahvilat, ravintolat, useat festivaalit ja tapahtumat.

Hotel Citi Inn, Tampere – Booking.com

Hotel Citi Inn, Tampere – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tampere. Hotel Citi Inn sijaitsee lähellä rantaa. Laukontori Marina ja Pyynikin uimahalli ovat hyviä kohteita, jos kaipaat aktiivisempaa lomaa, ja jos haluat …

Tampereella sijaitsevan Hotel Citi Innin kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi, ja sieltä on näkymät kaupunkiin.

Hotel Citi Inn – Tampere | Hotels.com

Hotel Citi Inn. 3-star property. Itsenäisyydenkatu 2, Tampere, …

Näytä majoituspaikan Hotel Citi Inn tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Stockmann sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja jääkaappi. 

Hotel Citi Inn – Home | Facebook

Hotel Citi Inn – Startside

Hotel Citi Inn, Tampere. 1124 Synes godt om · 231 har været her. Syksyllä 2018 avattu itsepalveluhotelli Citi Inn tarjoaa näkymät Tampereen vilkkaaseen…

Hotel Citi Inn: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 – Expedia.fi

Hotel Citi Inn: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3 tähden hotellissa kohteessa Tampere. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, taulutelevisiosta ja kaapelitelevisiosta. Lähellä sijaitsee Stockmann ja Tammelantori, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Hotel Citi Inn, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

HOTEL CITI INN – Prices & Lodging Reviews (Tampere, …

HOTEL CITI INN – Prices & Lodging Reviews (Tampere, Finland)

Book Hotel Citi Inn, Tampere on Tripadvisor: See 14 traveler reviews, 33 candid photos, and great deals for Hotel Citi Inn, ranked #12 of 24 specialty lodging in Tampere and rated 3 of 5 at Tripadvisor.

Majatalo Citi Inn, Tampere, Suomi – Trivago

Hotel Citi Inn | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Citi Inn. Stockmann sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on taulutelevisiot ja jääkaapit.

Keywords: hotelli city inn tampere, hotelli citi inn