Hotelli cumulus kuopio

Cumulus.fi – Hotellit

Hotelleja avattiin tämän jälkeen 70-luvulla Kuopioon, Seinäjoelle, Kouvulaan ja Tampereelle. Helsingissä sijaitseva Hotelli Seurahuone kuului aiemmin Restelin …

Lapland Hotels ostaa Scandicilta Cumulus Kuopio

Lapland Hotels ostaa Scandicilta Cumulus Kuopio -hotellin liiketoiminnan – Lapland Hotels

Cumulus Kuopio on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoituspaikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopion tori.

Vahvasti kasvava yksityinen Lapland Hotels -hotelliketju jatkaa laajentumista maakuntakeskuksiin. Yritys on solminut liiketoimintakaupan Scandic-hotelliketjun kanssa. Kaupan myötä Scandicin Cumulus Kuopio – hotellin liiketoiminta siirtyy Lapland Hotelsille marraskuusta 2018 alkaen ollen ketjun 18

Cumulus Kuopio | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Kuopiossa yhdistyy luonnonrauha ja monipuoliset urheilumahdollisuudet. Puijon tornista aukeaa henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään järvimaisemaan.

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Cumulus Kuopio. Asiakkaat pitävät hyvistä kylpyhuoneista. Kuopion tori sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, ravintola ja kuntosali.

Cumulus Kuopio: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023

Cumulus Kuopio: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Hotellin ominaisuudet · Hissi · Huoneiden lukumäärä: 141 · Hyväksyy American Express -luottokortin · Hyväksyy Diners Club -luottokortin · Hyväksyy MasterCard- …

Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Kuopio. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan huomaavaista henkilökuntaa ja kylpyhuoneita arvosteluissaan. Lähellä sijaitsee Kuopion tori ja Kuopion Taidemuseo, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Cumulus Kuopio, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Lapland Hotels ostaa Kuopion asemanseudun Cumulus- …

Lapland Hotels ostaa Kuopion asemanseudun Cumulus-hotellin | Yle Uutiset

Hotelli Cumulus siirtyy uuteen omistukseen marraskuussa.

Cumulus Kuopio – Hotellit

Cumulus Kuopio

Cumulus Kuopio. Kuopion keskustassa sijaitseva Cumulus Kuopio tarjoaa maksuttoman pysäköinnin, 3 saunaa ja huoneita, joissa on satelliitti-tv ja ilmainen internetyhteys. Kuopion taidemuseo on 400 metrin päässä.

Hotellit Kuopio | Scandic Hotels

Cumulus Kuopio – Kuopio, Suomi | Napsu

Esittelyssä Cumulus Kuopio. Löydä halvin hinta hotellille Napsun hotellihaulla.

Cumulus KuopioPuijonkatu 32, 70100 Kuopio – picardIt.fi

Keywords: hotelli cumulus kuopio, cumulus hotelli