Hotelli ellivuori

Hotelli Ellivuori

Hotelli Ellivuori – Ellivuori Resort

Ellivuori Suites ja Hotelli Ellivuoren asukkaille 20 % alennus ennakkoon ostetuista laskettelulipuista. Alennus ei koske booking.com kautta tehtyjä …

Ellivuori Resort: Etusivu

Etusivu – Ellivuori Resort

Hotelli Ellivuori. Hotellissamme on peruskorjattuja huoneita ja huoneistoja. Jokaisessa huoneessa on wi-fi. Osa huoneista sijaitsee toisessa kerroksessa.

Majoitus – Ellivuori Resort

Aamiainen. Aamiainen hotellin ravintolassa klo 8.00 – 10.00. Aamiaisen hinta 18 € / hlö. Muistattehan varata aamiaisen etukäteen.

Ravintola – Ellivuori Resort

Tutustu hotellitarjontaan kohteessa Ellivuori ja löydä sinulle sopivin hotelli. Ellivuori majoitus alkaen 100 €. Parhaat hotellitarjoukset – varaa nyt!

Ellivuori Resort (Hotelli), Sastamala (Suomi) tarjoukset

Ellivuori Resort, Sastamala – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Ellivuori Resort sijaitsee järvien ympäröimänä 45 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Helsinki on 2,5 tunnin ajomatkan päässä.

Ellivuori Resort | Sastamalan matkailusivusto

Hotellit Ellivuori alkaen 100 € – ebookers.fi

Tutustu hotellitarjontaan kohteessa Ellivuori ja löydä sinulle sopivin hotelli. Ellivuori majoitus alkaen 100 €. Parhaat hotellitarjoukset – varaa nyt!

Koko perheen laskettelukeskus – Ellivuori Ski Center

Ellivuori on toimiva koko perheen laskettelukeskus Sastamalassa, luonnonkauniilla paikalla. Ellivuoressa on kuusi valaistua ja lumetettua rinnettä.

Ellivuori Resort | Sastamala – Facebook

Keywords: hotelli ellivuori, ellivuori hotelli