Hotelli kakola pysäköinti

Saapuminen – Hotel Kakola

Pysäköintihinta: 2 €/tunti tai 10 € vuorokausi. Maksu suoritetaan vastaanottoon. Muurien sisäpuolella pysäköinnin voi maksaa myös Easyparkilla tai Parkmanilla.

Spa – Hotel Kakola

Kakola Spa sijaitsee Kakolanmäen uumenissa, piilossa arjen kiireiltä. Spa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten esimerkiksi …

Pysäköinti – Kakolankruunu : Cafe Kakola, Kakolanmäen museo

Kakolankatu 6, Turku (maksu Hotelli Kakolaan) Pysäköintialue sijaitsee lääninvankilan portilla. Maksullinen pysäköinti Länsisellin edessä. Ilmaispaikkoja …

Kakolankruunussa sijaitsee Cafe Kakola sekä Kakolanmäen museo. Viehättävässä pihapiirissä tai vankilanjohtajan talon tunnelmallisissa huoneissa voit nauttia historiasta, virvokkeista ja suussa sulavista herkuista. Museossa näkyy mäen moninainen menneisyys

Saapuminen – Kakola Spa

Pysäköinti alueella maksaa 2 €/h (max 10 €/vrk) ja maksutapana on ainoastaan korttimaksu. Pääset autolla ylös mäelle vain Malmin- ja Michailowinkadun kautta.

Käytännön tietoa – Kakola Spa

Pysäköinti alueella maksaa 2 €/h (max 10 €/vrk) ja maksutapana on ainoastaan korttimaksu. Pääset autolla ylös mäelle vain Malmin- ja Michailowinkadun kautta.

Hotel Kakola – Uniikkia yöpymistä vanhassa vankilassa

Vapaudu Hotel Kakolassa … Hotel Kakola on täysin kotimainen ja yksityinen, ja hotellin ainoat ketjut löytyvätkin Viinituvan katosta.

Hotel Kakola on Turussa legendaariseen Kakolan vankilaan remontoitu hotelli, joka tarjoaa yöpymiseen jotain mitä et voi kokea muualla.

Hotelli – KAKOLA

Hotelli | KAKOLA

Näytä majoituspaikan Hotel Kakola tarjoukset, mukaan lukien täysin … Ilmainen aamiainen; Pysäköinti saatavilla; Ilmainen Wi-Fi; Savuton; Baari; Kylpylä.

Hotel Kakola – Turku | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Kakola tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Mikaelinkirkko sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös kylpylä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu älytelevisio ja espressokone. 

Hotel Kakola, Turku – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Neljän tähden Hotel Kakola sijaitsee Turussa alle kilometrin päässä Mikaelinkirkosta. Majoituspaikassa on baari.

Keywords: hotelli kakola pysäköinti