Hotelli kampeli

Hotelli Kampeli – Hotelli Kampeli

Ravintola ja lounas … Lounas on tarjolla arkisin klo 11:00–14:00 ja herkulliset à la carte -ruokalistamme annokset ovat saatavilla perjantaisin ja lauantaisin …

Hotelli Kampeli | Veteli – Facebook

Hotelli Kampeli on perustettu vuonna 1989. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Veteli, ja pääasiallinen toimiala Hotelli. Yhtiön toimitusjohtaja on Titta …

Hotelli Kampeli, Veteli – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

728 Followers, 58 Following, 532 Posts – See Instagram photos and videos from Hotelli Kampeli (@hotellikampeli)

Hotelli Kampeli sijaitsee Vetelissä. Majoituspaikassa on puutarha, yhteinen oleskelutila ja terassi, ja sieltä voi lainata polkupyöriä ilmaiseksi.

Hotelli Kampeli, Veteli- Parhaat tarjoukset | Agoda.com

Hotelli Kampeli – Y-tunnus: 0778016-9 – Finder

Hotelli Kampeli – Y-tunnus: 0778016-9 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Hotelli Kampeli yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Hotelli Kampeli, Veteli, Suomi – Trivago

Hotelli Kampeli, Veteli – Visit Keski-Pohjanmaa

Hotelli Kampeli sijaitsee Vetelissä, valtatie 13:n varrella Keski-Pohjanmaalla, kauniiden joki- ja peltomaisemien keskellä.Hotellissa on 25 huonetta, retkimajoitustilaa, saunaosasto ja pub. Arkilounas,  à la carte -annokset saatavilla päivittäin. Sunnantaibuffet.Hotellin lähellä on liikuntakeskus ja uimahalli sekä loistavat ulkoilumahdollisuudet ympäröivissä maastoissa. Lisätietoja Hotelli Kampelin kotisivuilta täältä.

Hotelli Kampeli (@hotellikampeli) • Instagram photos and videos

Keywords: hotelli kampeli