Hotelli pallas ravintola

Ravintolat Pallas – Lapland Hotels

Pallaksen tunnelmallinen hirsiravintola on valmistunut vuonna 1948, kymmenen vuotta sen jälkeen kun funkkishotelli Vatikurun varressa oli valmistunut.

Pallaksen tunnelmallinen hirsiravintola on valmistunut vuonna 1948, kymmenen vuotta sen jälkeen kun funkkishotelli Vatikurun varressa oli valmistunut. Nykyään upean ravintolasalimme katosta löytyvät kupariset poronkellovalaisimet ovat aikoinaan olleet koristamassa myös vanhaa Pallashotellia.

Lapland Hotels Pallas – Discover Muonio

Maamme ensimmäisen tunturihotellin, upean funkishotellin suunnittelivat arkkitehdit Väinö Vähäkallio ja Aulis Hämäläinen, ja se rakennettiin jo vuonna 1938.

Lapland Hotels Pallas – Home | Facebook

Lapland Hotels Pallas – Discover Muonio

Lapland Hotels Pallas · 5,866 people checked in here · http://www.laplandhotels.com/ · +358 16 323355 · Hotel · Price Range · $$.

Lapland Hotels Pallas – Muonio

Lapland Hotels Pallas – Startside

Suomen itsenäisyyspäivän terveisiä tunturista❄️. Winter here today. Also christmas time is here . Hotellimme majoitustilat ja ravintola ovat tänäkin …

Lapland Hotels Pallas, Muonio, Finland. 4136 Synes godt om · 292 taler om dette · 5870 har været her. www.laplandhotels.com

Lapland Hotel Pallas – Muonio Restaurants – Tripadvisor

Lapland Hotels Pallas – Etusivu

Langaton verkko asiakkaiden käytettävissä. Kahvila- ja ravintolapalvelut. Historiallinen Lapland Hotel Pallas (laplandhotels.com) palvelee luontokeskuksen …

Lapland Hotels Pallas, Muonio. 4 136 tykkäystä · 292 puhuu tästä · 5 870 oli täällä. www.laplandhotels.com

Palvelut Pallastunturin luontokeskuksessa – Luontoon.fi

Lapland Hotels Pallas – Muonio | Hotels.com

Hotelli on luonnonpuiston keskellä ja heti pihassa ollaan tunturissa keskellä aktiviteetteja. Hotellin ravintola on todella erinomainen. Majoittui syyskuu 2022.

Näytä majoituspaikan Lapland Hotels Pallas tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Sijaitsee lähellä kohdetta Taivaskero. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu televisio ja päivittäinen siivous. 

Lapland Hotels Pallas: 750 tarkistettua hotelliarviota

LAPLAND HOTEL PALLAS, Muonio – Restaurant Reviews, Photos & Phone Number – Tripadvisor

Lapland Hotels Pallaksen kodikkaissa tiloissa on hirsiravintola-baari, oleskelutiloja ja kirjasto. Erityisesti pariskunnat pitävät sijainnista – he antoivat …

Lapland Hotel Pallas, Muonio: See 50 unbiased reviews of Lapland Hotel Pallas, rated 4.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #2 of 11 restaurants in Muonio.

Palvelut Pallastunturin luontokeskuksessa – Luontoon.fi

Lapland Hotels Pallas: 749 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Lapland Hotels Pallas, Pallastunturi: Lue 749 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 8.2/10 pistettä.

Lapland Hotels Pallas, Pallastunturi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Tämä perinteinen alppihotelli sijaitsee upeassa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Keywords: hotelli pallas ravintola, pallas hotelli ravintola, pallas hotelli ruokalista