Hotelli seurahuone kokkola

Hotel Seurahuone: Hotel in the heart of Kokkola

Hotelli Kokkolan sydämessä – Hotel Seurahuone

In Hotel Seurahuone, you stay comfortably in the city centre of Kokkola. We have free parking, buffet breakfast and a friendly staff. Eazy to come and go!

Meillä majoitut kodikkaasti keskellä Kokkolaa. Ilmainen parkkeeraus, buffet aamiainen ja ystävällinen henkilökunta. Helppo tulla ja mennä!

Hotel Seurahuone, Kokkola – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotel Seurahuone, Kokkola. 1319 likes · 1 talking about this · 1093 were here. Hotelli kaupungin sydämessä. Yksityistä vieraanvaraisuutta jo vuodesta 1894.

Tämä vuonna 1894 rakennettu hotelli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Kokkolan rautatieasemalta.

Hotel Seurahuone, (Kokkola, Suomi) – Trivago

Lähellä rautatieasemaa sijaitseva Finlandia Hotel Seurahuone on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Kokkola. Kun olet rentoutunut saunassa voit …

Hotel Seurahuone | Kokkola – Facebook

Y-tunnus 1046809-6. 1046809-6 ·. 020 795 Näytä numero · 020 795 9609 · Torikatu 24, 67100 Kokkola · Torikatu 24, 67100 Kokkola · Näytä …

Hotel Seurahuone | Kokkola – Facebook

Finlandia Hotel Seurahuone – Kokkola | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Finlandia Hotel Seurahuone tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Luonnontieteellinen museo Kieppi sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös 2 baaria. Kaikkiin huoneisiin kuuluu televisio ja huonepalvelu. 

Hotelli Seurahuone – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder

Hotelli Seurahuone – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Katso Finder.fi:stä yhtiön Hotelli Seurahuone (1046809-6) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotel Seurahuone, Kokkola- Parhaat tarjoukset | Agoda.com

Finlandia Hotel Seurahuone – Expedia.fi

Finlandia Hotel Seurahuone: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3 tähden hotellissa kohteessa Kokkola. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja 2 baarista/loungesta. Lähellä sijaitsee Luonnontieteellinen museo Kieppi ja Kaarlelan kirkko, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Finlandia Hotel Seurahuone, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Keywords: hotelli seurahuone kokkola