Hotelli takkavalkea

Hotelli Takka-Valkea: Etusivu

Etusivu – Hotelli Takka-Valkea

Takka-Valkea on viihtyisä hotelli Sallassa. Takka-Valkea on mukava hotelli, joka sijaitsee Lapin Sallassa ja tarjoaa ainutlaatuista kokemusta erämaassa.

Hotel Takka-Valkea – Salla – Hotels.com

Hotel Takka-Valkea – Salla | Hotels.com

Hotelli Takka-Valkea · Page · Hotel · Savukoskentie 1, Salla, Finland · +358 44 9017772 · myynti@takkavalkea.fi · Always open · Not yet rated (1 Review) · See More …

Näytä majoituspaikan Hotel Takka-Valkea tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. Kaikkiin huoneisiin kuuluu digitaalikanavat ja jääkaappi. 

Hotelli Takka-Valkea, Salla, Suomi – Trivago

Hotelli Takka-Valkea, Salla, Suomi – www.trivago.fi

Takka-Valkea on mukava hotelli, joka sijaitsee Lapin Sallassa ja tarjoaa ainutlaatuista kokemusta erämaassa.

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Takka-Valkea kohteessa Salla, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 25 valokuvaa ja 17 arvostelua. Hotelli? trivago!

Hotelli Takka-Valkea | Salla – Facebook

Katso Finder.fi:stä yhtiön Hotelli Takka-Valkea (0472330-2) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotelli Takka-Valkea | Salla – Facebook

Tietoja Hotel Takka-Valkea. Hotellihuone. Sinulla on oma huone, jossa on kaikki hotellin mukavuudet. Kylkiäinen. Tähän majoitukseen sisältyy maksuton …

Hotelli Takka-Valkea – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder

Hotelli Takka-Valkea – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Katso Finder.fi:stä yhtiön Hotelli Takka-Valkea (0472330-2) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hotel Takka-Valkea Salla alk. 106 € – vertaa huoneiden hinnat

Hotel Takka-Valkea Salla alk. 106 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Hotel Takka-Valkea tarjous. Hinnat alk. 100 €.

Hotel Takka-Valkea Salla, Finland – Lets Book Hotel

Hotel Takka-Valkea Salla, Finland – Lets Book Hotel

Etsi käsitellään Hotel Takka-Valkea, Salla. Taatusti edullisin hinta. Ei varausmaksua. Maksavat hotellissa. Varauksen tekeminen on Hotel Takka-Valkea on helppoa ja turvallista.

Keywords: hotelli takkavalkea