Kroatia sää toukokuu kokemuksia

Kroatian sää – mikä on paras aika matkustaa Kroatiaan?

Kroatian sää – mikä on paras aika matkustaa Kroatiaan? – Kerran elämässä

10.8.2017 — Toukokuu ja syyskuu ovat hyviä matkailukuukausia. … Sää on parhaimmillaan kesällä, mutta Kroatiassa on suomalaisittain hyvin lämmintä myös …

Paras aika matkustaa Kroatiaan rantalomalle on helteinen kesä-heinä-elokuu. Toukokuu, syyskuu ja lokakuu ovat miellyttävää aikaa aktiivilomalle.

Sää ja ilmasto – Kroatia – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Kroatia | Apollomatkat

Kuvankauniin Kroatian sää ja seuraavan 10 vuorokauden sääennuste.

Katso sää ja ilmasto kohteessa Kroatia: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Kymmenen vinkkiä ensikertalaisen Kroatian-matkalle

Ensikertalaisen vinkit Kroatiaan – 10 tärppiä

Tarkista toukokuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Kroatia, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Kroatia päivittäinen sää toukokuusaa …

Suunnitteletko ensimmäistä matkaasi Kroatiaan? Näiden vinkkien avulla vietät onnistuneen loman!

Kroatia – sää ja lämpötilat – Aurinkomatkat

Sää ja lämpötilat – Kroatia | Aurinkomatkat

Kellään kokemusta huhtikuun ilmoista…onko nuo sää sivustot ihan pielessä kun … Nyt taas katsellaan reissuja “jonnekin” ja Kroatiasta on kivast muistot.

Kuvankauniin Kroatian sää ja seuraavan 10 vuorokauden sääennuste.

Kroatia sää toukokuu 2023 – Sääennuste.com

Kroatia sää toukokuu 2023 | Sääennuste.com

19.4.2017 — Kroatia on täydellinen lomakohde! Paras aika lähteä Kroatiaan on huhti-toukokuu sekä syys-lokakuu. … Molemmat kokemukset olivat huikeita.

Tarkista toukokuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Kroatia, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Kroatia päivittäinen sää toukokuusaa 2021 kalenteristamme.

Huhtikuussa – – Suomi24 Keskustelut

Huhtikuussa – – Suomi24 Keskustelut

Katso Kroatian sää: päivän ja yön keskilämpötila, meriveden lämpötila sekä poutapäivien määrä eri kuukausina ja eri kohteissa Kroatiassa.

Hei!Kellään kokemusta huhtikuun ilmoista…onko nuo sää sivustot ihan pielessä kun lupailevat huhtikuulle pariakinkymppiä lämpöä?Olis vaan loma tuolloin…

Kroatia on täydellinen lomakohde! – matkakuume.net

matkakuume.net: Kroatia on täydellinen lomakohde!

Keskimääräisesti päivälämpötilat kohoavat yli 15 asteen huhtikuun alkupuolella, mutta koko huhtikuun öisin on hädin tuskin 10–12 astetta. Vasta toukokuussa …

Kaupunkia, vaellusta, viinitiloja, extremeurheilua ja ihan vaan hengailua luksushuvilalla – tätä kaikkea mahtui yhteen lomaan. Kroatia tarjoaa monipuolisen lomakohteen, ja se on monesta syystä erityisen houkutteleva meille suomalaisille. Lue miksi!

Kroatia – Sää ja lämpötila | TUI.fi

Katso millainen on Kroatian sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Splitin sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat – Pieni Matkaopas

Sää – Kroatia – Napsu

Keywords: kroatia sää toukokuu kokemuksia, kroatia sää lokakuu