Kylmäpihlaja hotelli

Kylmäpihlajan majakka, hotelli, ravintola ja vierasvenesatama.

Kylmäpihlaja on uloin Rauman edustan isoista saarista. Sinne rakennettiin vuosina 1952-1953 yhdistetty majakka ja luotsiasema. Tämä monitoimirakennnus korvasi …

Kylmäpihlaja Lighthouse (Hotelli), Rauma (Suomi) tarjoukset

Kylmäpihlaja Lighthouse, Rauma – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Myös majakan hotellihuoneet sijaitsevat tornissa. Käytettävissä saarella ovat majoituksen lisäksi mm. ravintola-, kahvila-, kokous- ja saunapalvelut.

Tämä hotelli sijaitsee 1950-luvun majakassa Kylmäpihlajan saarella. Majoituspaikassa on myös kahvila. Rauman keskusta on 10 km:n päässä.

Kylmäpihlajan majakkasaari – Visit Rauma

Lisätietoja henkilöstä Kylmäpihlajan Majakkahotelli · Matkamessut käynnistyvät tänään 19.1 parin vuoden · ☀️Kaikki WCSS Oy:n avoimet työpaikat löytyvät · Hyvää …

Kylmäpihlajan Majakkahotelli | Rauma – Facebook

Alue, Kylmäpihlajan majakka. Lemmikkieläimet, Ei sallittu. Pyörätuolilla liikkuville, Ei sovellu. Huonosti liikkuville, Soveltuu. Makuutilat.

Maisemamökki – Huoneet – Kylmäpihlajan Majakkahotelli Online

Maisemamökki – Kylmäpihlajan Majakkahotelli Online

Hotelli Kylmäpihlajan Majakka (Rauma, Suomi) ; Raumanlinna · 7.8 · (743 arvostelua) ; Scandic Rauma · 7.1(665 arvostelua) ; Hotel Kalliohovi · 8.2 · (469 arvostelua).

Upea 2 hengen maisemamaja majakkasaarella. Suuri lasiseinä suoraan merelle..Ei lemmikkieläimiä.

Hotelli Kylmäpihlajan Majakka, Rauma, Suomi – Trivago

18.6.2022 — Raumanmeren maisemia pääsee parhaiten ihailemaan Kylmäpihjalan majakan huipulta. Linkkivinkit kootusti. Kylmäpihlajan Majakkahotelli …

Koe Kylmäpihlajan majakka Raumanmeren uloimmalla luodolla

Kylmäpihlajan majakka kohoaa Raumanmeren uloimmalla luodolla. Rauman majakalle pääsee kätevästi Kylmäpihlajan vesibussilla.

Kylmäpihlaja Lighthouse Rauma, Finland – Lets Book Hotel

Kylmäpihlaja Lighthouse Rauma, Finland – Lets Book Hotel

Etsi käsitellään Kylmäpihlaja Lighthouse, Rauma. Taatusti edullisin hinta. Ei varausmaksua. Maksavat hotellissa. Varauksen tekeminen on Kylmäpihlaja Lighthouse on helppoa ja turvallista.

Keywords: kylmäpihlaja hotelli