Mistä maista saa matkustaa suomeen

Matkustaminen Suomeen ja Suomesta koronaepidemian aikana

Matkustaminen Suomeen ja Suomesta

Matkustaminen Suomesta ulkomaille. Huomaathan, että muut maat voivat edelleen rajoittaa matkustamista ja maahantuloa koronapandemiasta johtuen.

Viisumin tarve ja Suomen hyväksymät matkustusasiakirjat

Viisumin tarve ja Suomen hyväksymät matkustusasiakirjat – Ulkoministeriö

Ulkomaalaisen viisumitarpeen sekä Suomen hyväksymät muiden maiden passit ja muut matkustusasiakirjat voit tarkistaa alla olevasta listasta.

Ulkoministeriön verkkopalvelu

Viisumi Suomeen – Ulkoministeriö

Mistä ja miten haet viisumia? … Jos matkasi pääkohdemaa on Suomi, hae viisumia lähimmästä Suomen edustustosta tai edustuston osoittamasta viisumikeskuksesta.

Viisumi on maahantulolupa, joka myönnetään lyhytaikaista ja tilapäistä, enintään 90 päivää kestävää vierailua varten….

Vierailu Suomeen (Viisumi) – Maahanmuuttovirasto

Vierailu Suomeen | Maahanmuuttovirasto

Mistä maista kiintiöpakolaiset tulevat? Miten kiintiöpakolaiset valitaan? Suomeen saapuminen. Takaisin Turvapaikka Suomesta valikkoonVapaaehtoinen paluu.

Viisumi ja oleskelulupa Suomeen – Suomi ulkomailla

Viisumi ja oleskelulupa Suomeen – Suomi ulkomailla: Yhdysvallat

Viisumi on maahantulolupa, joka myönnetään lyhytaikaista ja tilapäistä vierailua varten. Jos haluat oleskella Suomessa yli 90 päivää, tarvitset oleskeluluvan.

Viisumi on maahantulolupa, joka myönnetään lyhytaikaista ja tilapäistä vierailua varten. Jos haluat oleskella…

Matkustaminen EU:ssa, matkustajan oikeudet | Euroopan unioni

Schengen-maiden kansalaiset voivat myös matkustaa muihin Schengen-maihin … Alkoholin, tupakkatuotteiden ja käteisen rahan viemistä toiseen EU-maahan on …

Tietoa matkustamisesta EU:hun ja EU-maasta toiseen. Matkustajan oikeudet, matkustussäännöt ja vaadittavat asiakirjat, EU:n yhteinen viisumipolitiikka.

Matkustamiseen liittyvät koronatoimet ovat päättyneet Suomen …

Matkustamiseen liittyvät koronatoimet ovat päättyneet Suomen rajoilla – 1.7. alkaen rajoilla ei tarvitse esittää todistuksia tai käydä testeissä | Suomi-Seura

28.6.2022 — Kun matkustat Suomesta ulkomaille. Vaikka terveysturvallisuustoimet Suomen rajoilla päättyvät, voivat muut maat edelleen rajoittaa matkustamista …

Matkustaminen ja koronaviruspandemia – THL

Kuka saa rokottaa ja miten rokotusosaaminen osoitetaan? … Huomaathan, että muut maat voivat edelleen rajoittaa matkustamista ja maahantuloa …

Hallitus neuvottelee tänään, mistä maista Suomeen saa …

Hallitus neuvottelee tänään, mistä maista Suomeen saa matkustaa vapaasti – nämä maat täyttävät ilmoitetut kriteerit – Politiikka | HS.fi

6.7.2020 — Hallitus neuvottelee tänään, mistä maista Suomeen saa matkustaa vapaasti – nämä maat täyttävät ilmoitetut kriteerit · Näihin Euroopan maihin …

Hallitus on aiemmin ilmoittanut maalistauksen perustuvan koronavirustartuntojen ilmantuvuuslukuun. Raja on eurooppalaisittain korkea.

Passi ja muut matkustusasiakirjat – Rajavartiolaitos

Passi ja muut matkustusasiakirjat | Rajavartiolaitos

Suomen kansalaisella täytyy yleensä olla mukana passi, kun hän poistuu … ei yleensä tarkista matkustusasiakirjaa, kun liikut Schengen-maiden välillä.

Tarkista, millaisen matkustusasiakirjan tarvitset, kun lähdet Suomesta tai tulet Suomeen. Matkustusasiakirjoja ovat esimerkiksi passi ja henkilökortti.

Keywords: mistä maista saa matkustaa suomeen