Mitä sairauslomalla saa tehdä

Sairastaminen ja työkyvyttömyys – YTY

28.3.2019 — Moni häpeilee sairausloman toimintaansa aivan turhaan: sairausloma ei estä niin sanottuja “normaaleja” toimintoja.

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry on edunvalvontajärjestö yksityisektorilla työskenteleville esimiehille ja asiantuntijoille. Jäsenyys perustuu asemaan eikä koulutukseen. Tarjoamme jäsenillemme kollektiivista edunvalvontaa, henkilökohtaista neuvontapalvelua työsuhdeasioissa ja työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä, urapalveluita ja jäsenetuja. Vakuutamme jäsenemme Korkeasti koulutettujen kassa KOKOssa ja JATTK-kassassa. Olemme Akavan ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n jäsenjärjestö.

Saako sairauslomalla mennä kauppaan tai elokuviin …

Saako sairauslomalla mennä kauppaan tai elokuviin? Asiantuntijalääkäri vastaa yleisiin kysymyksiin – MTVuutiset.fi

Sairaslomaoikeuden lähtökohtana on, ettei sairaslomalla saa tehdä työtä. Ottaen huomioon, että A oli jo kerran saanut kirjallisen varoituksen perusteettomasta.

Moni häpeilee sairausloman toimintaansa aivan turhaan: sairausloma ei estä niin sanottuja “normaaleja” toimintoja. Sairauspoissaolon aikana tärkein sääntö on, ettei omaa terveyttään, paranemistaan tai sairauden hoitoa pidä vaarantaa.

Sairausloman väärinkäyttö – esimiesliitto

21.9.2017 — Masentunut saattaa edistää toipumistaan, jos joskus saa lähdettyä keskellä päivää pois kotoaan vaikkapa elokuviin. Influenssan kourissa on …

Pitääkö sairauslomalla istua neljän seinän sisällä? – Tehy

Pitääkö sairauslomalla istua neljän seinän sisällä? | Tehy

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, ettei työntekijä saa itse aiheuttaa tai estää … Sairaslomalla voi kuitenkin esimerkiksi ulkoilla ja tehdä kotitöitä.

Työntekijän velvollisuudet sairauslomalla – Minilex

5.10.2021 — … mitä lakipykälät sanovat työskentelystä sairausloman aikana. … Työntekijä saa tulla töihin, vaikka lääkäri on kirjoittanut …

Saako sairauslomalla tehdä töitä? Entä viekö työnteko tuet …

Saako sairauslomalla tehdä töitä? Entä viekö työnteko tuet äitiyslomalla? Asiantuntija vastaa – Yrittajat.fi

17.10.2013 — Mitä pitäisi ajatella kollegasta, joka käy sairausloman aikana … Niitä saa ja pitääkin tehdä, kun on sairauslomalla tällaisista syystä.

Suomen Yrittäjien asiantuntija avaa tarkemmin, mitä lakipykälät sanovat työskentelystä sairausloman aikana.

Saako sairauslomalla hoidella kaupungilla asioita? | Yle Uutiset

28.8.2022 — Mitä kaikkea sairauslomalla saa tehdä ja mistä kaikesta kannattaa kertoa someen? Sairauspoissaolon tarkoitus on auttaa työntekijää toipumaan …

Lääkärintodistus ei suojaa töistä lintsaavaa oikeuden edessä. Mitä pitäisi ajatella kollegasta, joka käy sairausloman aikana pelaamassa jalkapalloa? Yksiselitteistä vastausta ei ole, eikä edes lääkärintodistus anna täyttä varmuutta työkyvyttömyydesta.

Saako sairauslomalta somettaa? Asiantuntija vastaa – Iltalehti

Iltalehti

18.6.2021 — Mitä todistuksesta kannattaa katsoa? … Mitä sairauslomasta saa kertoa ja kenelle? … Pitääkö tai voiko sairauslomalla tehdä töitä?

Sairausloma ja todistus – 10 pointtia, jotka työnantajan pitää …

Sairausloma ja todistus – 10 pointtia, jotka työnantajan pitää tietää

Sairauslomatodistus eli virallisemmin sairauspoissaolotodistus mietityttää monia työnantajia. Täsmä Työterveyden toimitusjohtaja, työterveyslääkäri Esa Halmesmäki avasi Täsmän asiakkaille järjestetyssä koulutustilaisuudessa sairauslomatodistuksen kiemuroita.  Tähän artikkeliin kerättiin yleisimmät kysymykset.   1. Mitä todistuksesta kannattaa katsoa?  Sairauspoissaolotodistus on määrämuotoinen lomake ja sellaisena melko selkeä. Silti se kannattaa lukea läpi huolella, jotta esimerkiksi Kelan näkemykset korvauksista eivät jälkikäteen pääse yllättämään.  On yllättävän yleistä, että työnantaja vilkaisee sairauspoissaolotodistuksesta vain poissaoloajan ja ehkä ICD-koodin – jälkimmäisen jopa ujosti, koska ei […]

Keywords: mitä sairauslomalla saa tehdä