Sää genova

Sää Genova 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Genova – Foreca.fi

Sää tänään maanantaina. Puolipilvistä, illalla pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on +14 astetta ja alin +11 astetta. Vuorokauden sademäärä on yhteensä 0 …

Täsmäsää Genova. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Genova, Liguria, Italia: Kuukausittainen sää – AccuWeather

Get the monthly weather forecast for Genova, Liguria, Italia, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Sää – Genova | Napsu

Katso millainen on Genovan sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Sää Genova, Italia – Ilmatieteen laitos

Heikkoa sadetta. Alin lämpötila 12ºC. Tuuli SE, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 80%. Kosteus81%. UV-indeksi0/10. Kuunnousu6.36. vähenevä kuun sirppi.

Sää Genova, Italia – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

10 vrk:n sää-Genova, Genovan metropolikaupunki, Italia

Genova, Genovan metropolikaupunki, Italia 10 vrk:n sääennuste – The Weather Channel | weather.com

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Genova, Italia. 13.00, 0 mm. 14.00, 0 mm. 15.00, 0 mm. 16.00, 0 mm.

Varaudu tulevaan tarkan 10 vrk:n ennusteen avulla kohteessa Genova, Genovan metropolikaupunki, Italia. Korkeimmat ja alimmat lämptötilat, sateen todennäköisyys – The Weather Channel ja weather.com

Genova, Italia | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Italian meteorologian laitoksen tarjoama Genovan sääennuste kertoo, minkälaista säätä alueelle on odotettavissa lähipäivinä. Ilmasto. Genova sijaitsee Italian …

Genovan sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Sää Genova. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Sääennuste Genova, Italia | Sää | yle.fi

Sääennuste Genova | Sää | yle.fi

Sää Genova. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Genovan sää | Lomalista.fi

Keywords: sää genova, genova sää