Scandic julia

Scandic Julia | Turku | Scandic Hotels

28 – 48 m². Yöpyy enintään 4 henkilöä. Nauti hyvistä unista ja rentoudu …

Scandic Julia, Turku – Hotellit – Booking.com

Julian rennossa bistro-ravintolassa nautit maittavan aterian ja raikkaita …

Scandic Julia – Turku | Hotels.com

Scandic Julia, Turku: Lue 1042 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut …

Hotelli Scandic Julia, Turku, Suomi – Trivago

Scandic Julia, Turku – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Lähellä rautatieasemaa sijaitseva Scandic Julia on loistava valinta, jos aiot vierailla kohteessa Turku. Käytössäsi on kuntosali, tai voit nauttia aamiaista …

Tämä hotelli sijaitsee Aurajoen lähellä 500 metrin päässä Turun tuomiokirkolta. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja iPod-telakka.

SCANDIC JULIA $121 ($̶1̶4̶4̶) – Turku Hotels

Scandic Julia: 1042 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Scandic Julia, Turku: Lue 1042 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 8.0/10 pistettä.

Hotelli Scandic Julia Turku – Discovering Finland

Scandic Julia – Turku | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Julia tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Liikematkustajat pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Kinopalatsi Movie Theater Complex, Turku sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja kuntosalin. 

Hotelli Scandic Julia, Turku, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Scandic Julia kohteessa Turku, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 79 valokuvaa ja 2685 arvostelua. Hotelli? trivago!

SCANDIC JULIA $119 ($̶1̶3̶4̶) – Updated 2023 Prices & Hotel Reviews – Turku, Finland

Now $119 (Was $̶1̶3̶4̶) on Tripadvisor: Scandic Julia, Turku. See 1,060 traveler reviews, 194 candid photos, and great deals for Scandic Julia, ranked #4 of 20 hotels in Turku and rated 4 of 5 at Tripadvisor.

Hotelli Scandic Julia Turku – Discovering Finland

Hotelli Scandic Julia Turku Eerikinkatu 4, 20100 Turku, Finland

Keywords: scandic julia, scandic julia turku