Scandic patria

Scandic Patria | Lappeenranta

Tyylikäs ja rauhallinen hotelli Lappeenrannan keskustassa. Hyvä ravintola, modernit huoneet ja saunaosasto poreaaltaalla.

Scandic Patria (Hotelli), Lappeenranta (Suomi) tarjoukset

Scandic Patria, Lappeenranta – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Scandic Patria sijaitsee vain 3,2 kilometrin päässä lentokentältä. Käytössäsi on kuntosali, tai voit nauttia aamiaista ja illallista Torilla & Bar …

Scandic Patria on 400 metrin päässä 1600-luvulta peräisin olevalta Lappeenrannan linnoitukselta ja 2 km:n päässä Lappeenrannan rautatieasemalta.

Scandic Patria – Lappeenranta – Hotels.com

Scandic Patria – Lappeenranta | Hotels.com

Erityiseen hemmotteluun kannattaa valita tilava Junior suite. Aamiainen. Scandic Patria tarjoilee joka aamu runsaan hotelliaamiaisen. Meiltä löydät tarkasti …

Näytä majoituspaikan Scandic Patria tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan paikallisista nähtävyyksistä. Wolkoff Home Museum (museo) sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. 

Hotelli Scandic Patria, Lappeenranta, Suomi – Trivago

Hotelli Scandic Patria, Lappeenranta, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Scandic Patria kohteessa Lappeenranta, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 54 valokuvaa ja 1336 arvostelua. Hotelli? trivago!

Scandic Patria Lappeenranta, Suomen 97 – Momondo

Scandic Patria Lappeenranta, Suomen 97 €: Tarjoukset, arvostelut, kuvat | momondo

Löydä 15 hotellihuoneita hintahaarukassa 49 – 97 €. Vertaile huonetyyppejä ja hintoja {5} ja katso Lappeenrannan hotellin 15 {6}.

Scandic Patria – Lappeenranta, Finland – TripAdvisor

SCANDIC PATRIA $142 ($̶1̶5̶5̶) – Updated 2023 Prices & Hotel Reviews – Lappeenranta, Finland

Now $142 (Was $̶1̶5̶5̶) on Tripadvisor: Scandic Patria, Lappeenranta. See 786 traveler reviews, 196 candid photos, and great deals for Scandic Patria, ranked #1 of 8 hotels in Lappeenranta and rated 4 of 5 at Tripadvisor.

Scandic Patria – Majoitus Saimaalla – GoSaimaa.com

Scandic Patria – Majoitus Saimaalla – GoSaimaa.com – GoSaimaa

Kaupungin keskustassa, lähellä satamaa ja Linnoituksen kaupunginosaa sijaitsevassa Scandic Patriassa on helppo päästä lomatunnelmaan.

Scandic Patria, Lappeenranta – Logitravel.fi

Scandic Patria, Lappeenranta – logitravel

Scandic Patria en Lappeenranta: Mielipiteet, valokuvat, sijainti, palvelut. Löydä nähtävyydet hotellin läheisyydestä ja varaa sivulta logitravel.

Keywords: scandic patria, scandic lappeenranta, scandic lappeenranta city, scandic city lappeenranta